Om aktiveringskoden

En aktiveringskode er en unik sekvens af 20 bogstaver og tal. Du indtaster en aktiveringskode på My Kaspersky-webstedet for at aktivere premium-versionen af Kaspersky Safe Kids. Perioden for premium-versionens abonnement starter, når du indtaster aktiveringskoden på My Kaspersky-webstedet.

Hvis din My Kaspersky-konto allerede har en gyldig aktiveringskode for Kaspersky Safe Kids, genkender programmet aktiveringskoden, og skifter til premium-versionen, når du forbinder til My Kaspersky med din konto.

Du kan få en aktiveringskode på én af følgende måder:

Kontakt Kundeservice for at gendanne din aktiveringskode, hvis du mister den.